ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2012, ora 03:11

Un american a transformat un Boeing in casa de locuit

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Statele Unite a ales sa se mute intr-o padure din Oregon, intr-un avion Boeing 727 800 pe care l-a transformat in casa de locuit, scrie Daily Mail.

Bruce Campbell le-a prezentat reporterilor CNN aeronava scoasa din uz pe care el a dotat-o cu toate utilitatile de care dispune orice locuinta obisnuita, cum ar fi apa curenta sau energia electrica.

Inainte de a patrunde la bordul casei sale, Bruce isi sterge pantofii de presul de la usa. „Incerc sa pastrez totul ordonat si curat”, si-a explicat acesta gestul.

Odata inlaturate scaunele pentru pasageri, in interior a ramas suficient spatiu pentru camera lui Bruce. Lucrurile barbatului stau impachetate in cutii de carton in cabina principala, asteptand sa-si gaseasca locul in noua locuinta.

Dintre cele trei toalete una este deja functionala, iar dusul a fost improvizat in cabina de bord, urmand ca Bruce sa puna la punct un sistem de canalizare complex. Momentan el nu dispune de un televizor sau aparat de radio, dar mai asculta muzica la iPod.

Atunci cand este cald afara, el iese sa se relaxeze pe aripile avionului.

Bruce spera ca si alti oameni ii vor urma modelul: „Este un experienta benefica, avand in vedere ca traiesc in mijlocul naturii. Sper ca oamenii sa fie din ce in ce mai atrasi de acest stil de viata pe viitor”.

Nu e pentru toata lumea, dar este pentru multi oameni si in mod clar si pentru mine. Imi place la nebunie”, a concluzionat americanul.

Sursa: gandul.info

     
Tag-uri: Boeing, casa, american
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii