ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2015, ora 11:05

Un al doilea surfer australian s-a luptat pentru a scapa de atacul unui rechin - VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Un al doilea surfer australian a fost atacat de un rechin in timp ce se afla pe placa de surf, la doar cateva zile dupa ce australianul Mick Fanning s-a luptat cu doi rechini in timpul unei competitii organizate in Africa de Sud, imaginile incidentului facand atunci inconjurul lumii, infomeaza CNN.
De data aceasta, un barbat in varsta de 52 de ani, cunoscut sub numele de Craig Ison, a fost atacat, vineri, de un rechin alb in timp ce se pregatea sa faca surf in apele Evans Head, din nordul regiunii australiene New South Wales, informeaza CNN.

Barbatul, fost boxer, nu urcase inca pe placa de surf in momentul in care a vazut rechinul, reusind sa-si avertizeze prietenul, insa a fost imediat muscat de picior. Victima s-a luptat cu rechinul, lovindu-l cu pumnii.

" Barbatul a reusit sa loveasca rechinul cu pumnii, insa in timpul luptei, rechinul l-a muscat si de bratul stang", se arata intr-un comunicat al politiei locale.

Victima a ajuns la tarm cu rani foarte grave, fiind transportata la spital.

Prietenul surferului atacat, Geoff Hill, a declarat ca incidentul de vineri a semanat foarte mult cu cel petrecut in urma cu o saptamana cu australianul Mick Fanning.

"L-a apucat de picior atunci cand s-a intors spre tarm... a reusit sa se urce din nou pe placa. A fost ca si cum as fi vazut din nou incidentul cu Mick Fanning", a declarat Geoff Hill.

Pe 20 iulie, o competitie organizata in Africa de Sud a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie, dupa ce unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat „in direct” de doi rechini.

Sportivul australian, in varsta de 34 de ani, se pregatea sa inceapa concursul Jeffreys Bay Open, in momentul in care cei doi rechini si-au facut aparitia in spatele sau.

„Ma pregateam sa ma pun in miscare, cand dintr-o data am avut senzatia ca cineva se afla in spatele meu si, brusc, am inceput sa fiu tras sub apa”, a declarat Mick Fanning, adaugand ca pe unul dintre rechini l-a „pocnit in spate”.

Interventia rapida a echipelor de salvare a facut ca momentul sa nu se sfarseasca tragic, iar organizatorii concursului au decis ulterior sa anuleze competitia.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: australia, rechin, lupta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii