A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664900.2101.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un al doilea oras din Romania va avea metrou
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2014, ora 17:46

Un al doilea oras din Romania va avea metrou

Articol de Cristian Amariei

Primarul Timisoarei, Nicolae Roibu, a declarat ca a decis realizarea unei linii de metrou cu o lungime de 8 kilometri, care sa lege centrul orasului de aeroport. Proiectul urmeaza sa intre in planul de buget pentru perioada 2014-2020, sursa de finantare nefiind inca cunoscuta, relateaza Timis Online, citat de businessmagazin.ro.

Asta e solutia – liniile de cale ferata trebuie sa fie duse in subteran, si cu aceasta ocazie sigur ca se va realiza si o conexiune tip metrou intre cateva puncte cheie ale orasului nostru: Gara de Nord, zona mall, Gara de Est, aeroportul, toate pot ajunge sa fie legate si se va putea face repede si la preturi convenabile asa ceva. Sunt acele utilaje cartita care strapung muntii, merg pe sub mari, pe unde vrei”, a spus Robu.

Linia de metrou va porni de la Gara de Nord, va ajunge la Gara de Est si se va termina la Aeroportul International Timisoara.

Foto: mailonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii