A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664811.454.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Un MILIONAR faimos din ROMANIA socheaza: „Sunt pregatit sa mor in direct. Lucrurile sunt aranjate”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2015, ora 09:41

Un MILIONAR faimos din ROMANIA socheaza: „Sunt pregatit sa mor in direct. Lucrurile sunt aranjate”

Articol de Madalina Irimia
Silviu Prigoana pare sa recurga la gesturi dramatice din cauza Adrianei Bahmuteanu. Milionarul spune ca si-a facut testamentul si ca si-a impartit in mod egal averea intre cei patru copii. Mai mult, el spune ca a facut si niste donatii.

Intr-un final, Prigoana si-a dat seama ca el e singurul care a investit sentimental si financiar in relatia cu Bahmu, inca de cand s-au cunoscut.

"Nu m-a vrajit Adriana. Ea a prins o conjunctura in care eu am divortat de fosta sotie pentru ca nu a vrut sa faca copii. Ea a auzit povestea si a venit cu un text d-asta "ce mult isi doreste ea sa faca copii". Chimia nu a existat, iubirea e unidirectionala, nu e bidirectionala. Iubirea a venit din partea mea spre Adriana. Ea s-a casatorit cu un om bogat. A facut copii doar pentru avere. N-ati auzit ca asta o deranjeaza, ca la copiii ei nu am lasat nimic si ca la copilul nu stiu care am lasat. E averea mea si fac ce vreau cu ea. Sa fie foarte clar. Totul e trecut testamental, donatiile sunt facute, eu sunt pregatit sa mor in direct, acum, pentru ca totul e aranjat. Cum arata testamentul in privinta celor patru copii pe care-i aveti? Identic, la toti patru. Eu chiar am iubit-o pe femeia asta si am facut lucrurile din dragoste. Acum o mai iubiti? Nu cred ca se mai pune problema asa in momentul de fata. Omul pe care l-ai iubit si ti-ai daruit viata pentru el si ai facut compromisuri nenumarate si iti denigreaza copiii public, nu cred ca mai exista iubire. Se reduce totul la a fi neutru. Daca nu-ti stapanesti sentimentele s-ar putea sa treci la ura, cel mai greu sentiment pe care il poti purta cu tine si nu vreau sa am asemenea sentimente. Niciodata, nici fata de Adriana. Ea ma uraste visceral de cand m-a cunoscut. Dar ce simtiti pentru ea acum? Nimic, sunt neutru. Nu simt absolut nimic" a delcarat Silviu Prigoana, pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania TV.

Silviu Prigoana este atat de dezamagit de ultima sa casnicie, incat nu mai vrea sa auda de asa ceva, recunoscand ca vrea doar sa isi vada "toti copiii cu facultatile terminate". Prigoana nu mai are in casa nici macar un obiect care sa-i aminteasca de Bahmu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii