A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830995.2312.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ultimul termen. Recurs in dosarul Zambaccian. DNA cere inchisoare cu executare pentru Adrian Nastase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2013, ora 10:58

Ultimul termen. Recurs in dosarul Zambaccian. DNA cere inchisoare cu executare pentru Adrian Nastase

Articol de Cristian Amariei

Curtea Suprema judeca joi, 19 decembrie, ultimul termen al recursului in dosarul Zambaccian in care este inculpat Adrian Nastase. In acest dosar, el este acuzat de luare de mita si santaj, fiind condamnat pe fond la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Daca aceasta pedeapsa este mentinuta, fostul premier ar putea reveni in inchisoare.

Completul de cinci judecatori ai Curtii Supreme a inceput luni, 3 iunie, judecarea recursului in dosarul de coruptie Zambaccian-Adrian Nastase. Procurorii DNA l-au acuzat pe Nastase ca a primit mita in valoare totala de 630 000 euro de la Irina Jianu pentru a o mentine in functia de inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

In acest dosar, fostul premier este acuzat si pentru primire de foloase necuvenit de la fostul consul al Romaniei in China, Ioan Paun. Mai precis, din banii primiti de la Irina Jianu, Nastase si sotia acestuia sunt acuzati ca au cumparat bunuri din China, achizitiile fiind realizate de catre consulul Ioan Paun. In schimbul acestei operatiuni, Ioan Paun ar fi primit - sustin procurorii - promisiunea ca va fi mentinut pe pozitia de consul.

Una din cele mai bine puternice acuzatii din dosar este cea de santaj.

Integral pe gandul.info

Foto: business24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii