ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2013, ora 16:21

„Ultimele dorinte pentru mama mea”. Ce poti face cand ai 11 ani si stii ca mama ta se duce?

Articol de Madalina Irimia

O fetita de 11 ani din Marea Britanie a impresionat intreaga lume dupa ce a facut o lista a dorintelor pe care vrea sa le indeplineasca inainte ca mama sa, bolnava de cancer, sa moara.

Kate Smye din Lowca, Cumbria, a scris ca vrea ca in putinul timp ramas sa faca toate acele lucruri pe care ea si fratele ei le planuisera impreuna cu mama lor, relateaza Daily Mail.

Asadar, lista intocmita de fiica lui Mel Smye include o vizita in Legoland sau Thorpe Park, o zi de cumparaturi in Glasgow si participarea la un concert al formatiei One Direction. De asemenea, Kate a mai marturisit ca isi doreste foarte mult sa mearga la Disneyland Paris sau sa o poata duce pe mama ei sa vada un spectacol in Londra, asa cum ea avut sansa sa o faca intr-o excursie organizata de scoala.

Este coplesitor ce face Kate. Abia a implinit 11 ani si totusi este atat de matura”, a spus Mel. „(...) S-a maturizat mult mai repede decat o fac alti copii. Este uimitoare. Este o fetita foarte speciala”, a adaugat femeia in varsta de 31 de ani.

Lista fetitei a fost publicata de mama sa pe Facebook, in speranta ca astfel va primi sprijin pentru indeplinirea dorintelor.

Integral pe gandul.info

     
Tag-uri: fetita, lista, mama, boala
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii