ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2012, ora 03:49

Ultimele 500 de bilete la concertul lui Julio Iglesias

Articol de Madalina Irimia

Fanii lui Julio Iglesias mai au la dispozitie doar 500 de bilete pentru concertul pe care artistul il va sustine in Romania, pe 30 iunie, la Zone Arena.

Julio Iglesias isi va incanta fanii cu melodii devenite celebre, precum: "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara" si multe altele. Concertul de la Bucuresti promoveaza cel mai nou album al artistului, numit "1", si va fi axat pe cele mai reprezentative piese din cariera sa, pe care le-a reinregistrat si remasterizat.

Albumul este deja disponibil in Romania din luna aprilie. Julio si-a reinregistrat piesele deoarece considera ca in prezent canta mai bine decat in primii ani ai carierei. In plus, albumul are un sound modern si profund, datorat celei mai noi tehnologii cu ajutorul careia a fost editat.

In cei 44 de ani de cariera, Julio Iglesias a reusit sa vanda peste 300 de milioane de discuri in intreaga lume, inregistrate in peste 14 limbi. Este unul dintre cei 10 muzicieni care au vandut cele mai multe discuri la nivel mondial.

Julio Iglesias este cel mai bine vandut cantaret latino din istoria muzicii. A primit peste 2.600 de discuri de platina si aur, precum si numeroase distinctii, unele chiar unice in lume.

Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, organizatorii vor mai deschide un punct de vanzare de bilete chiar la Zone Arena. Acesta va fi deschis de joi de la pranz pana sambata, dupa terminarea concertului, iar preturile biletelor vor ramane neschimbate.

Biletele la concertul de sambata sunt aproape epuizate, fanii mai avand la dispozitie aproximativ 500 de bilete, anunta organizatorii. Cea mai scumpa categorie (900 lei) este epuizata. Astfel, au mai ramas bilete cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 600 de lei. Se gasesc atat bilete cu loc pe scaun, cat si fara loc.

Acestea pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro.

Sursa: ziare.com

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii