ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2013, ora 11:56

Ultima ambitie a Google: Comertul online cu livrare in aceeasi zi

Articol de Madalina Irimia

Gigantul Google doreste sa fructifice la maximum potentialul motorului sau de cautare si mai ales sa isi mentina dominatia in mediul online. Cel mai fierbinte canal pe care Google vrea sa conteze este cel al comertului online, domeniu in care activeaza cu succes Amazon si eBay. Ambitia Google este de a veni cu un serviciu ce presupune livrarea in aceeasi zi a produselor achizitionate online.

De cateva saptamani, Google testeaza cu retailerii un serviciu cu livrare in aceeasi zi, aceasta fiind ultima mutare a celui mai mare motor de cautare pe internet din lume pe calea batuta de Amazon.com, transmite Reuters.

Google Shopping Express ajuta magazinele locale de retail sa isi vanda produsele online si sa aiba livrarea acestora catre cumparatori in aceeasi zi, potrivit unei persoane familiare cu testele derulate de companie.

Google va angaja terte parti, cum ar fi curierii, sa ridice produsele de la magazinele locale si sa le livreze catre cumparatori. Nici magazinele si nici Google nu se vor ocupa de livrari, a explicat sursa citata sub conditia anonimatului, intrucat serviciul este inca intr-o faza timpurie de dezvoltare.

Integral pe capital.ro

Foto: v3.co.uk

     
Tag-uri: Google, vanzare, online
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii