A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661903.1602.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Uleiuri benefice pentru piele si par
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 17:00

Uleiuri benefice pentru piele si par

Articol de Madalina Irimia

Este suficient sa aruncam o privire pe rafturile cu produse cosmetice ca sa intelegem ca uleiurile au devenit un trend! Dar care sunt beneficiile lor si pentru ce sunt indicate? Afla raspunsurile la cele mai importante intrebari despre noul secret al frumusetii!

Indiferent de sezon, atat pielea, cat si parul au nevoie de ingrijire speciala. Din fericire, pentru toate neplacerile cauzate de temperaturile scazute, exista remedii la indemana oricui: uleiurile!

De ce uleiurile dau rezultate mai bune in comparatie cu cremele de fata?

„Comparativ cu alte creme de fata, uleiurile patrund mai usor in piele, datorita texturii speciale", afirma Laurence Cassereau, director de Cercetare&Dezvoltare la Institutul Darphin. Pe langa bariera protectoare pe care o formeaza la nivelul pielii, uleiurile hranesc epiderma cu o multime de vitamine si acizi grasi nesaturati. „Pentru a obtine cele mai bune rezultate si a te bucura de toate beneficiile, alege uleiuri vegetale, care nu au in compozitie alcool, parfum, parabeni sau alti conservanti."

Uleiurile sunt potrivite pentru toate tipurile de piele?

Da! Chiar si tenul gras poate tolera extrem de bine uleiurile. Pentru ca pielea este obisnuita sa secrete o anumita cantitate de sebum. Cu cat folosesti mai multe produse agresive care inlatura sebumul, cu atat organismul se incapataneaza sa-l secrete in exces. in schimb, poti sa-ti „pacalesti" tenul ca are cantitatea suficienta de sebum aplicand putin ulei, seara, in loc de crema de noapte. Poti folosi uleiurile chiar si pentru a indeparta machiajul. Pot inlocui cu brio demachiantul pentru pielea sensibila, fiindca nu sunt atat de agresive si nu distrug echilibrul natural al epidermei.

Vezi mai multe despre uleiurile cosmetice pe e-joy.ro!

Foto: blog.soliditytrade.com

     
Tag-uri: ulei, piele, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii