A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834957.3194.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea reclama Romania la CEDO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2015, ora 12:33

Udrea reclama Romania la CEDO

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea, eliberata recent din arest preventiv, a anuntat ca va depune la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) o plangere pentru faptul ca, in arest, statul roman nu asigura conditii umane persoanelor lipsite de libertate.

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte.

"In mod cert voi face plangere pentru arestul preventiv. Nimeni nu-si imagineaza ce este acolo. Cat am fost acolo, a venit o delegatie din partea Avocatului Poporului, care s-a crucit. Nu-ti poti imagina in ce conditii se sta acolo. Un spatiu de 9 metri patrati pentru patru persoane, in acei metri patrati este si toaleta, mananci pur si simplu in toaleta care nu are usa. Gandaci, mizerie...Foarte multi castiga deja la CEDO, dar vocea lor nu se aude. Vocea mea se aude. Daca-i iei pe cei care traiesc in canal, ei vor spune ca este mai bine, dar nu pentru oameni care traiesc in conditii normale. Voi reclama modul in care statul asigura acum arestul preventiv tocmai pentru a nu li se intampla si altora", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca a transmis si Consiliului Superior al Magistraturii, in luna martie, doua sesizari legate de procurori, la care nu a primit raspuns.

Sursa: gandul.info
Foto: observator.tv
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii