ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2015, ora 12:29

Udrea, la DNA: „E ilegal sa pui catuse, doar daca am de gand sa fug sau sa ma bat cu procurorii”

Articol de Madalina Irimia
Elena Udrea s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA din Capitala, pentru a da declaratii in noul dosar de coruptie, in care este acuzata ca a cerut cinci milioane de euro de la un om de afaceri pentru a interveni in derularea unui contract pe care firma sa il avea cu Hidroelectrica.

La sosirea la DNA, Udrea a spus ca trebuia sa fi fost chemata la audieri inainte de "tot circul" din Parlament, unde deputatii au decis, miercuri, in cadrul unui vot controversat, ca fostul ministru al Turismului poate fi urmarit penal si retinut, insa nu si arestat preventiv.

Intrebata daca va face dezvaluirile promise in fata procurorilor, Elena Udrea a raspuns: "N-am promis nicio dezvaluire, am spus ca ce am de spus o sa spun".

Desi zilele trecute a afirmat ca isi doreste chiar sa fie retinuta si incatusata, Udrea a subliniat acum ca aceste catuse sunt ilegale.

"Se mai practica? Sunt ilegale, sa stiti, scrie in lege. E ilegal sa pui catuse...doar daca am de gand sa fug, sa ma bat cu procurorii sau cu Politia", a precizat Udrea.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: elena udrea, dna, catuse
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii