A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618807.2391.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

'Udrea l-a lasat pe Cocos pentru ca e urat si mai batran'. Vezi cine spune asta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
12-06-2013, ora 12:44

'Udrea l-a lasat pe Cocos pentru ca e urat si mai batran'. Vezi cine spune asta

Articol de Madalina Irimia

Divortul sotilor Elena Udrea si Dorin Cocos nu a trecut neobservat in localitatea buzoiana Spataru, locul unde fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a copilarit pana la varsta de cinci ani.

Divortul sotilor Elena Udrea si Dorin Cocos nu a trecut neobservat in localitatea buzoiana Spataru, locul unde fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a copilarit pana la varsta de cinci ani. Oamenii din sat stau la gura santului si isi dau cu parerea despre cauzele care ar fi condus la divortul celebrului cuplu, scrie stiridebuzau.ro.

Unii cred ca de vina ar fi fost diferenta de varsta dintre cei doi altii sunt convisi ca nepotrivirea de caracter ar fi produs ruptura in relatia de aproape 10 ani.

"De la varsta s-a tras totul nu de la bani. Stiti cum este in viata...Daca depaseste 7-8 ani diferenta asta intre cupluri, ajung sa iasa scantei. Ce mai, cand ai aproape 60 de ani nu stiti ce sa zice pe romaneste, ce poti sa mai faci ca barbat? Asa-i cand dai morcovul tanar pe un cocos batran", crede Tudorache Gheorghe, un vecin de 67 de ai de-al bunicilor Elenei Udrea.

Singurele rude pe care Elena Udrea le mai are la Buzau, sunt cele din partea tatalui. Sora tatalui, Ilie Aurica spune ca a vazut doar la televizor despre cele intamplate. "Am vazut la televizor, nu ne-a anuntat pentru ca noi vorbim foarte rar cu ea. Este problema lor, n-am de unde sa stiu ce s-a intamplat” marturiseste matusa Elenei Udrea.

Citeste mai mult pe stiridebuzau.ro.

Foto: ciutacu.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii