A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835155.5775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Udrea: „De ce Blaga, Berceanu, Anastase sau Videanu nu sunt macar audiati de DNA?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
10-03-2015, ora 09:02

Udrea: „De ce Blaga, Berceanu, Anastase sau Videanu nu sunt macar audiati de DNA?”

Articol de Cristian Amariei
Elena Udrea ii acuza intr-o noua postare pe Facebook pe procurorii DNA ca actioneaza cu "dubla masura" intrucat nu ancheteaza si alti lideri ai PNL, precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu, desi exista denunturi impotriva lor.

"De ce nu poate fi cercetata in stare de libertate Elena Udrea, cat timp acuzatia impotriva sa este ca a primit foloase necuvenite, ca sef al organizatiei PDL Bucuresti, dar si pentru partid, insumand vreo 20.000 euro, iar lideri ai PNL de astazi, cum ar fi Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase sau Adriean Videanu sunt acuzati (de Gabriel Sandu sau Dorin Cocos) ca au primit milioane de euro in campanie, cu chitante si facturi, si nu sunt nici macar intrebati de DNA despre aceste lucruri? De unde si pana unde aceasta dubla masura actionala a procurorilor DNA? De ce in cazul Elenei Udrea se cere si se dispune arestarea preventiva si in toate celelalte cazuri nu au loc nici macar audieri? Unde este caracterul social al Justitiei si egalitatea in fata legii?", se arata intr-o postare pe reteaua de socializare semnata de echipa de comunicare a lui Udrea si intitulata "Cand procurorii DNA actioneaza cu dubla masura. Pentru unii — muma, pentru altii — ciuma".

In text se mentioneaza ca nu se doreste arestarea preventiva a liderilor mentionati, ci judecarea Elenei Udrea in libertate sau "macar in arest la domiciliu".

"Nu ne dorim ca Vasile Blaga si ceilalti sa fie arestati preventiv. Nici macar sa fie chemati la DNA. Ar fi normal doar un tratament egal in situatii similare: ca Elena Udrea sa fie judecata in libertate sau macar in arest la domiciliu", se precizeaza in postarea de pe Facebook.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii