A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662300.687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ucraina: Rusia nu aplica in mod corect incetarea focului (Kerry)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2015, ora 10:21

Ucraina: Rusia nu aplica in mod corect incetarea focului (Kerry)

Articol de Madalina Irimia
Rusia nu aplica in mod corect in estul Ucrainei incetarea focului negociata in acordurile de la Minsk, a declarat vineri secretarul de stat american John Kerry, citat de AFP.

El a precizat ca a discutat cu omologul sau rus la telefon la inceputul saptamanii despre convoaiele si echipamentele rusesti din estul Ucrainei, "pentru ca este clar pentru moment" ca incetarea focului de la Minsk "nu a fost suficient respectata", a subliniat Kerry pe marginea Consiliului Arctic la care participa vineri in Canada.

Primul ministru ucrainean Arseni Iateniuk a acuzat de asemenea vineri Rusia ca nu vrea pace in Ucraina, avertizand ca Kievul trebuie sa fie pregatit pentru "lupte grele" in momentul cand luptele sporadice continua in estul tarii.

Kievul cere de mai multe luni occidentalilor sa-i furnizeze arme pentru a lupta contra separatistilor din est, unde conflictul a facut peste 6.000 de morti intr-un an, aminteste AFP.

Acordurile din februarie "Minsk 2" prevad o incetare a focului si retragerea armamentului greu pentru a crea o zona tampon intre beligeranti. Ele au permis o perioada de acalmie relativa pe linia frontului.

Dar in ciuda acestui succes relativ, luptele s-au intensificat din nou in ultimele saptamani.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: john kerry, rusia, ucraina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii