A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830779.3403.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ucraina: Fortele guvernamentale au inceput retragerea din Debaltevo, oras asediat de rebeli
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2015, ora 12:08

Ucraina: Fortele guvernamentale au inceput retragerea din Debaltevo, oras asediat de rebeli

Articol de Cristian Amariei
Trupe ale armatei ucrainene au inceput sa se retraga miercuri din Debaltevo, nod de comunicatii strategic ce leaga Luganskul de Donetk - cele doua bastioane separatiste din estul Ucrainei - si care se afla sub asediul rebelilor sprijiniti de Rusia, potrivit comandantilor unor unitati paramilitare subordonate guvernului de la Kiev, relateaza Reuters, Unian si RIA Novosti.

'Retragerea fortelor (noastre) din Debaltevo are loc in mod planificat si organizat', a indicat Semion Semencenko, comandantul celebrului batalion 'Donbas', deputat in Rada Suprema de la Kiev (parlamentul unicameral ucrainean) din partea formatiunii Samopomosci.

'Inamicul incearca sa blocheze drumurile pentru a impiedica iesirea trupelor' noastre din 'cazan', scrie el, intr-o postare pe Facebook.

Semencenko, dupa numele reale Konstantin Grisin, care era un prosper om de afaceri in Donetk inainte de evenimentele de anul trecut de la Kiev, ii ceruse inca de marti presedintelui Petro Porosenko sa ia o decizie privind 'retragerea trupelor blocate la Debaltevo', dupa cum relateaza agentiile ruse de presa.

In acelasi timp, rebelii sustin ca militarii ucraineni depun armele cu sutele la Debaltevo.

Eduard Basurin, numarul doi in comandamentul militar al rebelilor din Donetk, a declarat miercuri pentru postul de televiziune Rossia-24, citat de RIA Novosti, ca in jur de 3.000 de militari ucraineni raman la ora actuala in incercuire la Debatevo. intr-o declaratie facuta saptamana trecuta, dupa summitul cvadripartit de la Minsk, presedintele rus Vladimir Putin invocase peste 6.000 de soldati ucraineni incercuiti in orasul strategic Debaltevo.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii