A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816429.2833.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Uber: Masinile zburatoare accesibile la pret vor aparea peste 10 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-10-2016, ora 14:09

Uber: Masinile zburatoare accesibile la pret vor aparea peste 10 ani

Articol de Madalina Irimia
Reprezentantii Uber considera ca peste un deceniu vom avea posibilitatea achizitionarii unor masini zburatoare, care vor fi accesibile la pret, astfel ca navetistii nu vor mai fi nevoiti sa circule pe autostrazi aglomerate, informeaza CNN, citat de mediafax.ro.

Compania Uber considera ca in zece ani va putea construi o retea de masini electrice zburatoare, la un pret accesibil, care vor decola si vor ateriza vertical si vor avea o viteza de 322 de kilometri pe ora. Uber nu intentioneaza sa construiasca propriile masini zburatoare, dar vrea sa colaboreze cu alte firme, guverne si comunitati.

Expertii sugereaza, insa, rabdare. „Este minunat ca avem aceste idei, ne obliga sa incepem sa gandim diferit. Vom ajunge, la un moment dat, la acel nivel, aproape cum am vazut in desenele animate. Realitatea este, insa, ca nu va fi la fel de repede sau de optimist precum sugereaza documentele”, spune Ali Bahrami, vicepresedintele pentru aviatie civila la Asociatia Industriilor Aerospatiale.

Uber se asteapta ca masinile zburatoare sa aiba, initial, piloti, pana cand tehnologia autonoma se va dezvolta suficient cat sa fie mai sigura decat oamenii.

Sursa: capital.ro
     
Tag-uri: uber, masini, viitor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii