A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832303.2003.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

UE, lovitura dura pentru Ungaria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2016, ora 10:47

UE, lovitura dura pentru Ungaria

Articol de Cristian Amariei
Actuala legislatie ungara in materie de azil nu este conforma cu standardele internationale si europene in materie de drepturi ale omului, anunnta Nils Muiznieks, comisarul Consiliului Europei pentru Drepturile Omului, citat de MTI.

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului (CEDO) l-a invitat pe Nils Muiznieks sa intervina in privinta unor cazuri care au implicat transferul a doi solicitanti de azil din Austria in Ungaria, in conformitate cu Regulamentul Dublin.

Muiznieks a explicat ca "masurile restrictive luate in ultimele luni de autoritatile ungare par a fi o actiune deliberata de a bloca intrarea solicitantilor de azil in Ungaria".

"Procedura de azil este foarte expeditiva si este marcata de lipsa unor garantii esentiale; utilizarea detentiei pentru solicitantii de azil si conditiile de detentie sunt problematice; iar climatul negativ general impotriva imigrantilor nu favorizeaza integrarea solicitantilor de azil si a refugiatilor in societatea ungara", a adaugat comisarul CoE pentru Drepturile Omului.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: ue, lovitura, ungaria
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii