A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818584.4643.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Two and a Half Men a devenit Doi barbati si o fata. Cine este femeia care l-a inlocuit pe Jake
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2013, ora 09:07

Two and a Half Men a devenit Doi barbati si o fata. Cine este femeia care l-a inlocuit pe Jake

Articol de Madalina Irimia

Charlie Harper avea un copii? Cei de la CBS pregatesc schimbari majore pentru urmatorul sezon din Two and a Half Men, care a ajuns la sezonul 11. Conform celor de la Deadline.com, serialul se transforma mai mult in Two Guys and a Girl, dupa ce producatorii au decis sa aduca tanara actrita, care va avea rol central.

Dupa ce Angus T. Jones, mult indragitul actor care l-a jucat pe Jack a parasit serialul, dupa ce a facut o serie de gesturi si declartatii controversate, cei de la CBS s-au reprofilat rapid. Se pare ca fanii serialului vor avea parte de o surpriza monumentala in urmatorul sezon: fiica lui Charlie Harper, personaj interpretat de Charlie Sheen in primele 8 sezoane, va aparea in serial, conform celor de la Deadline.

Tanara, in varsta de 20 de ani, ajunge la usa casei lui Walden Schmidt (Ashton Kutcher) cautandu-si tatal instrainat. Pana la urma, aceasta ajunge sa se mute in casa cu Walden si unchiul ei, Alan Harper (Jon Cryer). Inca nu se stie cine va fi actrita care va aparea in serial.

Integral pe procinema.ro

Foto: fanpop.com

     
Tag-uri: actor, film, schimbare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii