A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665130.8511.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Twitter a suspendat din greseala contul patronului sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2016, ora 15:34

Twitter a suspendat din greseala contul patronului sau

Articol de Madalina Irimia
Reteaua de socializare Twitter a suspendat pentru scurt timp, marti seara, contul patronului si fondatorului sau, Jack Dorsey, care a invocat "o eroare interna", relateaza AFP, citat de agerpres.ro

Timp de circa cincisprezece minute, utilizatorii care au incercat sa acceseze tweet-urile lui @jack, numele de utilizator al lui Jack Dorsey, vedeau un mesaj care preciza ca acest cont a fost suspendat.

Contactat de AFP pentru a comenta situatia, serviciul de presa al Twitter nu a raspuns solicitarii. Jack Dorsey a mentionat totusi intr-un mesaj postat dupa restabilirea contului sau ca suspendarea a fost cauzata de o "eroare interna", in privinta careia nu a oferit alte detalii.

Incidentul survine intr-o perioada dificila pentru reteaua de socializare, in contextul in care, la zece ani de la crearea sa, Twitter se lupta inca sa identifice o formula pentru a-si extinde baza de utilizatori si a-si gasi un model economic. Rechemarea lui Jack Dorsey la conducerea Twitter, anul trecut, nu a reusit sa stimuleze cresterea, iar reteaua se confrunta de mai multe luni cu plecari de la nivelul echipei de conducere.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii