ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2013, ora 15:16

Twilight: filmul fenomen cu Kristen Stewart si Robert Pattinson a fost facut de ras, toate greselile care i-au enervat pe fani, intr-un clip de 6 minute (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Seria Twilight s-a incheiat, insa greselile din filme vor dainui pentru totdeauna. Cei de la CinemaSins au analizat la sange primul film Twilight si au descoperit toate greselile si inexactitatile.

Seria Twilight a atras milioane de fani in intreaga lume, devenind un fenomen mondial, insa, in acelasi timp, a atras si antipatia a milioane de cinefili. Cei de la CinemaSins au gasit 71 de erori in filmul Twilight, printre care si scene in care Edward nu straluceste, erori de productie, dar si de scenariu. Cei de la CinemaSins au facut glume si pe aseama lipsei de expresivitate a lui Kristen Stewart.

Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost ironizati pentru interpretarea lor dezamagitoare si au fost luati peste picior de foate multa lume pe internet. In 2013, cu o zi inainte de Oscaruri, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II, finalul francizei Twilight a fost ales cel mai slab film din 2012. Zmeura de Aur, eveniment care desemneaza cele mai proaste filme si prestatii ale actorilor, a numit-o pe Kristen Stewart cea mai slaba actrita.

Integral pe procinema.ro

Foto: denofgeek.com

     
Tag-uri: film, greseli, fani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii