ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2015, ora 12:33

Tudor Chirila, atac la Iohannis: „E PRIMA DATA de cand sunteti PRESEDINTE cand va vad atat GRABIT”

Articol de Madalina Irimia
Cantaretul Tudor Chirila, unul dintre cei mai activi oameni din societatea civila din ultima perioada, l-a criticat pe Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, in ceea ce priveste intervalul de 6 ore in care seful statului poate sa primeasca mesaje de la oamenii din strada. Acesta a precizat ca "e prima data de cand sunteti presedinte cand va vad atat de grabit".

Tudor Chirila il ataca pe seful statului pentru lipsa de seriozitate in legatura cu o consultare cu strada "facuta de pe o zi pe alta".

"Domnule Klaus Iohannis aceasta propunere de consultare cu "strada" facuta de pe o zi pe alta vi se pare o proba de seriozitate? Sau e doar praf in ochi tocmai pentru ca o miscare atat de spontana sa nu reuseasca sa se organizeze? E prima data de cand sunteti presedinte cand va vad atat de grabit", a scris Tudor Chirila joi seara pe Facebook.

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis se intalneste, vineri, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 13.30, cu reprezentanti ai societatii civile. Administratia Prezidentiala este in curs de a finaliza procedura de selectie a participantilor la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite in cursul zilei de joi, 5 noiembrie.

Pe adresa consultari@presidency.ro, au sosit, pana la termenul anuntat, un numar de 5.520 de mesaje, in care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestatilor, precum si din partea ONG-urilor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii