ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2013, ora 14:00

"Tu unde vei fi peste 5 ani?" Microsoft si Google iti raspund

Articol de Cristian Amariei

Cercetatorii Microsoft si Google pot raspunde acum la obisnuita intrebare pusa la un interviu: "Unde vei fi peste 5 ani?".

Cu ajutorul softului "Far Out", cercetatorii Microsoft si Google pot sa estimeze unde te vei afla 5 ani mai tarziu, relateaza dailymail.co.uk.

Cu ajutorul unui GPS, pe care persoana trebuie sa il poarte permanent la ea, indiferent ca merge la cumparaturi, se intalneste cu prietenii sau se duce la munca, "Far Out" determina locatia in care subiectul se va afla dupa 5 ani.

Adam Sadilek si John Krumm au efectuat un experiment in Seattle, la care au participat 703 persoane. Fiecare a respectat conditia de a purta permanent la el GPS-ul.

Experimentul a aratat ca "Far Out" putea sa estimeze unde se afla fiecare persoana peste 5 ani, adaptandu-se si la iesirile din rutina ale subiectilor.

"Far Out" utilizeaza toate informatiile pentru a estima cu precizie locatiile in care se va afla o persoana in viitor. "Far Out" ia in considerare si daca persoana respectiva isi schimba slujba, isi incheie o relatie sau se muta atunci cand prezice viitorul.

Sursa: mediafax.ro

Foto: manager.ro

     
Tag-uri: Microsoft, Google, proiect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii