A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675656.5457.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trupurile salvatorilor, pregatite sa fie aduse in tara dupa ce noaptea trecuta s-a facut autopsia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2016, ora 10:51

Trupurile salvatorilor, pregatite sa fie aduse in tara dupa ce noaptea trecuta s-a facut autopsia

Articol de Cristian Amariei
Trupurile celor patru salvatori care si-au pierdut viata in incidentul aviatic sunt pregatite sa fie transportate in Romania dupa ce noaptea trecuta au fost facute autopsiile la Chisinau, a declarat vineri, Mihail Harabagiu, seful Departamentului pentru Situatii Exceptionale din Republica Moldova.

"Azi-noapte, la ora 12, trupurile au fost duse la autopsie la Chisinau.Acum sunt pregatite sa fie transportate in orice moment la Iasi sau Bucuresti, oriunde se va decide.", a declarat, vineri, Mihail Harabagiu, seful Departamentului pentru Situatii Exceptionale din Republica Moldova.

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a ajuns vineri dimineata, putin dupa ora 08.30, alaturi de specialisti romani in aviatie, dar si criminalisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in Republica Moldova, la locul in care joi elicopterul SMURD s-a prabusit.

Vineri dimineata, cercetarea la fata locului va fi reluata de echipe comune de specialisti romani si moldoveni. In Republica Moldova a fost trimis si un laborator criminalistic dotat cu tehnica necesara pentru cercetarea unui astfel de eveniment si cu Unitatea Mobila pentru Identificarea Victimelor Dezastrelor, informa inca de joi Ministerul Afacerilor Interne.

Unitatea Mobila pentru Identificarea Victimelor Dezastrelor este dotata, printre altele, cu echipamente de fixarea fotografica si video, de masurare, de iluminare perimetrala, sistem informatic de reconstituire 3D, materiale de fixare si marcare a probelor.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii