A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834917.8571.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2015, ora 07:50

Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision

Articol de Cristian Amariei
Trupa Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision, cu piesa "De la capat", dupa ce a castigat selectia nationala ce a avut loc duminica seara la Sala Polivalenta din Craiova.

Trupa Voltaj a primit 24 de puncte. Votul juriului de specialitate si votul publicului, prin sms, au contat in proportie de 50 % fiecare.

Juriul de specialitate a fost format din muzicienii Mihai Pocorschi si Ovi, jurnalistul specializat Bogdan Honciuc, Anca Lupes — expert in management artistic si compozitorul si dirijorul Viorel Gavrila, vicepresedintele Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania — presedintele juriului.

Finala nationala a inclus 12 piese, cuprinse intr-un show de aproximativ 3 ore, ce s-a incheiat cu un recital al artistei Ruslana, castigatoarea competitiei Eurovision 2004. Aceasta a dedicat ultima piesa tarii sale, Ucraina, in aplauzele publicului. "Luptam pentru lumina. Aprindeti luminile, pentru a arata ca suntem uniti pentru pace", a spus artista, in timp ce spectatorii si-au aprins luminile telefoanelor mobile.

Ordinea de intrare a artistilor finalisti in concurs a fost urmatoarea: Voltaj, cu "De la capat", Baietii—"Dragoste in lanturi", Tudor Turcu — "Save Us", Aurelian Temisan feat. Alexa — "Chica latina", Rodica Aculova — "My Light", Blue Noise — "Love Won't Run Away", Ovidiu Anton — "Still Alive", Lara Lee — "Superman", Super Trooper — "Secret Place", Luminita Anghel — "A Million Stars", Cristina Vasiu — "Nowhere" si CEJ — "We Were in Love".

Spectacolul a fost deschis cu un scurt recital sustinut de Ovi, care a reprezentat Romania la Eurovision anul trecut, alaturi de Paula Seling. "Este cea mai frumoasa scena pe care am urcat in Romania la Eurovision", a spus Ovi, la Craiova.

Concursul cantecului european se va desfasura, in 2015, la Viena, Austria, in 19, 21 si 23 mai. Romania va participa in prima semifinala a concursului, cea din 19 mai, alaturi de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii