A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758881.7518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trucuri pentru un machiaj rezistent chiar si la temperaturi de peste 30 de grade
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 13:00

Trucuri pentru un machiaj rezistent chiar si la temperaturi de peste 30 de grade

Articol de Madalina Irimia

Cand tu te topesti sub razele nemiloase ale soarelui, nici machiajul tau nu se simte prea bine. Stii ce sa faci ca sa-l salvezi?

Oricat de mult ai iubi anotimpul cald, trebuie sa recunosti ca nimic nu e mai neplacut decat sa constati ca mascara ti se intinde, rujul ti se aduna pe buze, in timp ce fondul de ten dispare de pe fata, lasand loc luciosului sebum... Vrei, nu vrei, treci prin acest scenariu in mai toate zilele toride de vara. Poti sa faci ceva, in afara de a-l retusa din cand in cand? Sigur ca da: sa tii cont de sfaturile de mai jos, pentru ca, la temperature fierbinti, regulile machiajului se schimba. Si, cum vara care tocmai a inceput se anunta a fi una caniculara, ar fi bine sa afli de pe acum ce ai de facut pentru ca machiajul sa nu se topeasca odata ce ai iesit din casa.

Baza tine machiajul

Pe o fata transpirata, lucioasa, n-or sa stea nici cele mai rezistente produse de make-up. Asa ca, inainte sa aplici fondul de ten, pregateste-ti fata: dupa demachiere, e absolut necesar sa o tamponezi cu o lotiune tonica, pentru ca degreseaza pielea. Apoi e randul sa o hidratezi cum se cuvine, cu o crema cat mai usoara, care se absoarbe repede. Cea mai mare greseala pe care o poti face e sa folosesti creme grase, uleioase. Daca ai tenul gras sau mixt, e indicat sa aplici si un gel matifiant. Toate aceste operatiuni trebuie facute cu 15 minute inainte de aplicarea machiajului, ca sa lasi timp tenului sa absoarba cremele.

Texturile lejere rezista mai mult

Pentru ca e vara si vestimentatia ta e lejera, machiajul trebuie sa fie la fel. Oricum, lumina puternica de afara te va face sa stralucesti chiar si cu un machiaj minimalist. Sa incepem cu fondul de ten. Renunta la cel cu putere mare de acoperire si alege variantele light - un fond de ten transparent (cu SPF ar fi indicat) este cea mai buna solutie. Ai la dispozitie si cremele colorate, care hidrateaza si nuanteaza tenul si ii redau luminozitatea naturala. Daca nu te tenteaza nici acestea, atunci amesteca-ti fondul de ten cu o crema usoara sau chiar cu putina lotiune solara inainte de a-l intinde pe fata.

Sursa: femeia.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii