A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661987.3636.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trucuri pentru a scapa rapid de celulita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-08-2014, ora 13:15

Trucuri pentru a scapa rapid de celulita

Articol de Madalina Irimia

Desi barbatii nu dau atentie acestor detalii pe care noi le consideram importante sau delicate, tu te incapatanezi sa-ti recapeti pielea pe care o aveai la 20 de ani. Pe langa bagajul genetic, anumite rutine, dar si alimentatia propriu-zisa, toate pot contribui la aparitia celulitei dupa o anumita varsta. Iata ce poti incerca.

Sare si zahar

Pentru a combate celulita este bine sa te uiti si la ceea ce mananci. Zaharul, dar si sarea, fac ca celulita existenta sa para si mai vizibila. Zaharul se stocheaza in celulele adipoase si le face sa se extinda si mai mult. Sarea, dupa cum stii, contribuie la retentia de lichide, iar asta face ca celulita sa arate mai rau. Incearca sa dozezi consumul acestor doua, ca sa-ti protejezi pielea.

Burete-rola

Un alt „tratament” simplu de incercat acasa este buretele cilindric, acea lufa (burete rezultat prin uscarea unei plante) ceva mai rigida, cu ajutorul careia poti reduce stratul de celule moarte al pielii, dar si celulita, prin facilitarea circulatiei sangvine in zonele cu probleme. Maseaza zonele cu celulita timp de 20 minute, de cat mai multe ori pe saptamana.

Scrub din zat de cafea

Este un tratament simplu cu care poti reduce celulita. Poti folosi zatul ramas de la cafeaua ta de dimineata, combinat cu cateva linguri de ulei de masline. Maseaza-ti intreg corpul, nu doar portiunile cu celulita. Acest tratament va ajuta la exfolierea si inmuierea pielii, dar va reduce si acel aspect de gropite.

Ienupar si masline

Aceasta combinatie reprezinta un alt mod de a combate celulita si de a calma pielea. Ia cantitati egale de ienupar si ulei de masline si amesteca-le. Maseaza cu acest ulei zonele afectate si vei observa cum pielea ta va fi mult mai usoara, iar in urmatoarele saptamani se va reduce aspectul de coaja de portocala.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Foto: famme.rol.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii