ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2014, ora 13:10

Trucuri care te intineresc cu zece ani

Articol de Madalina Irimia

LA 20 DE ANI: Nu uita de tine! Esti tanara, te simti in forma, muncesti mult (esti studenta si ai si o slujba cu jumatate de norma), pierzi multe nopti, mananci pe apucate si nu trece nici un week-end fara dans… Insa chiar daca rezervele tale de energie par inepuizabile, nu exagera!

Aceasta este varsta la care lipsa de calciu si carentele vitaminice sunt cel mai des intalnite, influentate fiind si de regimurile drastice de slabire care dezechilibreaza metabolismul. Orice supliment de vitamine si minerale este binevenit.

Cate o jumatate de ora de exercitii fizice, facute de patru ori pe saptamana, sunt suficiente pentru a-ti mentine tonusul fizic si psihic. Nu trebuie neaparat sa faci gimnastica; danseaza, mergi pe role, urca scarile – orice activitate fizica distractiva are un rol benefic.

LA 30 DE ANI: Rasul e secretul frumusetii tale. Asadar, razi cu pofta, cat mai des! Cariera ta e in plina ascensiune, ai o relatie stabila de cuplu si incerci sa pastrezi echilibrul intre viata de familie si cea profesionala. Stresul e inamicul numarul 1. Ai grija ce mananci, pentru ca o hrana sanatoasa conteaza mult la aceasta varsta. Un control medical o data sau de doua ori pe an tine boala departe!

LA 40 DE ANI: Invata sa te relaxezi. E perioada de maxima implinire pe toate planurile; responsabilitatile profesionale si familiale iti sunt din ce in ce mai mari – nu e de mirare ca te simti epuizata. Esti tot mai interesata sa-ti mentii un stil sanatos de viata.

Pentru a fi cat mai activa si sanatoasa, e important sa-ti mentii o greutate corporala optima. Ritual obligatoriu de frumusete si relaxare: pune in apa de baie cateva picaturi de ulei de masline si maseaza-ti corpul.

Vei avea o piele de catifea!

Integral pe avantaje.ro

Foto: bosquewomenscare.com

     
Tag-uri: trucuri, tinerete, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii