Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Trigoane cu gem
Articol de Madalina IrimiaTrigoane cu gem si nuca, un desert de post, aromat si delicios!
Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina , 1 praf de sare, 1 pliculet zahar vanilat, 10 ml ulei pentru intins aluatul.
Umplutura - 125 gr gem de prune, 50 gr nuca macinata, 1/2 lingurita esenta rom, coaja rasa de la 1/2 lamaie.
Decor - zahar pudra vanilat
Preparare aluat – pentru imagini vezi reteta Cornulete cu gem si nuca
Intr-un vas se adauga margarina taiata cuburi si apoi se aseaza pe baie de abur. Cand margarina incepe sa se topeasca se adauga zaharul si mixam, cca 3 min.
Citeste reteta pe desertdecasa.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email