A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761483.6858.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trigoane cu gem
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2014, ora 16:41

Trigoane cu gem

Articol de Madalina Irimia

Trigoane cu gem si nuca, un desert de post, aromat si delicios!

Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina , 1 praf de sare, 1 pliculet zahar vanilat, 10 ml ulei pentru intins aluatul.

Umplutura - 125 gr gem de prune, 50 gr nuca macinata, 1/2 lingurita esenta rom, coaja rasa de la 1/2 lamaie.

Decor - zahar pudra vanilat

Preparare aluat – pentru imagini vezi reteta Cornulete cu gem si nuca

Intr-un vas se adauga margarina taiata cuburi si apoi se aseaza pe baie de abur. Cand margarina incepe sa se topeasca se adauga zaharul si mixam, cca 3 min.

Citeste reteta pe desertdecasa.ro

     
Tag-uri: trigoane, gem, nuca, post
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii