ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2016, ora 09:04

Trei romani au fost raniti in atacurile teroriste din capitala Belgiei

Articol de Cristian Amariei
Trei romani au fost raniti in atentatele ce au avut loc marti la Bruxelles. Doi dintre ei se afla in spital, iar unul dintre ei a fost deja externat, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca, potrivit informatiilor detinute la acest moment, exista confirmarea faptului ca trei cetateni romani au fost raniti in atentatele care au avut loc marti la Bruxelles. "Dintre acestia, doi cetateni romani se afla in spital, iar unul a fost deja externat. Consuli din cadrul ambasadei Romaniei la Bruxelles urmeaza sa ii viziteze pe cetatenii romani spitalizati", se arata in comunicatul MAE.

Ministerul Afacerilor Externe, inclusiv prin intermediul Ambasadei Romaniei in Regatul Belgiei, este in legatura permanenta cu autoritatile locale, depune in continuare toate eforturile pentru a verifica daca printre persoanele afectate se afla si alti cetateni romani si este pregatit sa acorde asistenta consulara necesara, se mai spune in comunicat.

MAE a pus la dispozitia cetatenilor romani precum si rudelor acestora numere de telefon ale Ambasadei Romaniei in Belgia: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apeluri redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center, precum si telefonul mobil de urgenta al sectiei consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles +32(0)2 344 0854.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii