A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755488.4156.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei retete pentru a stimula cresterea parului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2014, ora 08:06

Trei retete pentru a stimula cresterea parului

Articol de Madalina Irimia

Fie ca ai avut o experienta neplacuta la coafor si parul tau e mult mai scurt decat ti-ai fi dorit, fie ca ai trecut printr-o perioada stresanta si ti-a cazut mult par, este bine sa stii ce poti face pentru a stimula cresterea parului.

In farmacii gasesti foarte multe suplimente alimentare care te pot ajuta sa stimulezi cresterea parului si este bine sa le folosesti, mai ales daca iti cade mult par pe fond nervos. Nu uita ca aceste vitamine si minerale trebuie combinate cu o dieta sanatoasa si echilibrata, deoarece multe dintre alimentele nesanatoase contribuie la problemele de sanatate pe care le avem, inclusiv la cele care tin de ten, par si unghii. Iata trei retete naturale pe care le poti pregati acasa si care te ajuta la stimularea cresterii parului.

1. Reteta cu ghimbir - Datorita proprietatilor sale, ghimbirul stimuleaza circulatia sangelui in regiunea scalpului ceea ce duce la cresterea rapida a parului. De asemenea, aceasta reteta este excelenta si daca ai probleme cu scalpul - mancarimi, usturimi. Ai nevoie doar de o lingura de praf de ghimbir (il gasesti la Plafar, costa mai putin de 10 lei) si de o lingura de ulei de susan sau de jojoba (le gasesti tot la Plafar si costa circa 5 lei). Amesteca aceste doua ingrediente bine de tot si maseaza-ti scalpul cu solutia obtinuta. Lasa-o sa actioneze circa 30 de minute sau daca vrei sa obtii efecte maxime o poti lasa peste noapte. Nu te ingrijora daca simti ca scalpul ti s-a incalzit, este doar efectul ghimbirului.

Citeste continuarea pe acasatv.ro.

Foto: cuidei.ro

     
Tag-uri: retete, crestere, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii