A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661711.9368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei masti naturale anti acnee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2013, ora 07:35

Trei masti naturale anti acnee

Articol de Madalina Irimia

Chiar daca folosesti cosmetice speciale pentru acnee, nu strica sa incerci si aceste masti 100% naturale facute in casa. Vezi cum se prepara!

Masca anti acnee cu aspirina

Aspirina este un bun antiinflamator si cand o administrezi intern, si cand o aplici pe piele. Pentru a-ti face masca, ai nevoie de aspirina simpla (netamponata), de la farmacie. Nu trebuie decat sa iei trei pastile de aspirina si sa le dizolvi in apa suficienta cat sa se formeze o pasta. Aceasta pasta se aplica pe fata o data la cateva zile pentru a preveni aparitia cosurilor.

Se poate folosi si pe cosurile deja aparute, de cateva ori pe zi. Acestea vor fi mai putin vizibile si vor disparea mai repede.

Masca anti acnee cu nucsoara si scortisoara

Nucsoara este un antiinflamator si antiseptic natural, in timp ce scortisoara este un bun exfoliant. Masca se face simplu dintr-o lingurita de scortisoara, o lingurita de nucsoara si una de miere. Aceasta pasta se aplica pe fata si se lasa timp de 30 de minute. Apoi se clateste cu apa calduta si se aplica o crema hidratanta.

Masca anti acnee cu bicarbonat de sodiu

Este cea mai simpla masca anti acnee pe care o poti face acasa. Iti trebuie doar putin bicarbonat de sodiu si o lingura de apa. Cele doua ingrediente se amesteca pana se formeaza o pasta suficient de groasa incat sa stea pe fata cand este aplicata. Se lasa masca pe piele pana cand se usuca, apoi se clateste cu apa la temperatura camerei. Este un tratament suficient de bland incat sa poata fi folosit de cateva ori pe saptamana.

Sursa: unica.ro

Foto: lyla.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii