A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631161.6133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei cetateni straini depistati cu sedere ilegala in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2014, ora 14:31

Trei cetateni straini depistati cu sedere ilegala in Iasi

Articol de Madalina Irimia

Politisti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciul pentru Imigrari Iasi au desfasurat, in perioada 2 – 8 iunie, o serie de actiuni pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini.

Astfel, in urma actiunilor efectuate in diferite zone ale municipiului Iasi, au fost depistati cu sedere ilegala trei cetateni straini din Siria, Turcia si Irak.

Persoanele in cauza au intrat legal in Romania insa la expirarea dreptului de sedere nu au parasit teritoriul national.

Politistii Serviciului pentru Imigrari Iasi au emis pe numele a doi dintre acestia decizii de returnare, prin care sunt obligati sa paraseasca tara in termen de 15 zile, iar pe numele cetateanului sirian, o comunicare de parasire a tarii, prin care este obligat sa paraseasca Romania in termen de trei zile, intrucat este posesorul unui drept de sedere pe teritoriul unui stat membru U.E. Totodata, acestia au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 1200 lei, in conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata cu modificarile si completarile ulterioare. Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Iasi, din strada Mihai Costachescu nr. 6, la numarul de telefon 0232-302315, sau vizitand site-ul public la adresa www. igi.mai.gov.ro”, anunta IPJ Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: imigranti, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii