A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758837.516.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Trei cetateni straini, depistati cu sedere ilegala in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 16:56

Trei cetateni straini, depistati cu sedere ilegala in Iasi

Articol de Madalina Irimia

Politisti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari - Serviciul pentru Imigrari Iasi au desfasurat, pe data de 15 mai, o actiune in cooperare cu cadre ale I. J. P. Iasi, in vederea depistarii cetatenilor straini a caror sedere a devenit ilegala.

Astfel, in urma actiunilor efectuate in diferite zone ale municipiului Iasi, au fost depistati cu sedere ilegala trei cetateni straini din Israel, Maroc si Tunisia.

Persoanele in cauza au intrat in Romania in baza permiselor de sedere iar la expirarea dreptului de sedere nu au parasit teritoriul national si nici nu au intreprins demersuri pentru prelungirea acestora.

Urmare a celor constatate, politistii Serviciului pentru Imigrari au dispus, impotriva cetatenilor straini, urmatoarele masuri:

- doi dintre acestia au primit decizie de returnare prin au fost obligati sa paraseasca tara, in termen de 15 zile,

- unul a fost pus in legalitate deoarece isi justifica sederea pe teritoriul statului roman, intrucat are calitatea de student si frecventeaza cursurile unei universitati din localitate.

Totodata, acestia au fost sanctionati cu amenda in valoare totala de 1400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: imigranti, Iasi, politisti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii