ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2013, ora 11:34

Trebuia sa fie un drum banal pana la gara. Unde a ajuns insa o femeie, din cauza GPS-ului

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Belgia, care trebuia sa faca un drum de 60 de kilometri cu masina, pentru lua un prieten la gara, s-a ratacit din cauza GPS-ului si a ajuns tocmai in Zagreb, Croatia.

Sabine Moreau, in varsta de 67 de ani, voia sa mearga cu masina de la Bruxelles pana la gara din Solre-sur-Sambre, aflata la 60 de kilometri distanta, pentru a-si astepta un prieten care venea cu trenul.

Din cauza unei erori a GPS-ului insa, femeia a luat-o pe o sosea gresita si a ajuns tocmai in... Zagreb, Croatia, la "doar" 1.450 de kilometri distanta de destinatia initiala.

Desi a trecut granitele a cinci tari si a vazut semne de circulatie in mai multe limbi, Sabine nu s-a gandit ca ar putea fi o problema cu GPS-ul ei decat dupa doua zile, cand a realizat ca s-ar putea sa nu se mai afle in Belgia.

"Am vazut tot felul de semne de circulatie, in franceza si in germana, insa nu mi-am pus niciodata problema ca as fi facut ceva gresit. Eram atat de distrasa de ceea ce faceam incat am continuat sa conduc. De abia in Zagreb mi-am dat seama ca nu mai sunt in Belgia", marturiseste femeia.

Cand a realizat intr-un final ca a gresit, aceasta a pornit inapoi catre Bruxelles. In tot acest timp, fiul sau, foarte ingrijorat, a alertat autoritatile belgiene, care au inceput sa o caute pe femeie. Lucrurile s-au linistit insa dupa ce Sabine a sunat acasa si a povestit ce i s-a intamplat.

La 60 de ore de cand a pornit prima oara la drum, femeia s-a intors acasa, la capatul unei aventuri pe cinste.

"Este o poveste absolut incredibila. Aceste sisteme GPS pot cauza probleme din cand in cand, dar de asa ceva nu am mai auzit", a declarat un purtator de cuvant al politiei belgiene.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto:lapatilla.com

     
Tag-uri: femeie, drum, GPS
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii