ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-06-2014, ora 15:09

Tratamente cosmetice cu ulei de argan

Articol de Madalina Irimia

Uleiul de argan provine dintr-o planta numita argan marocan. Femeile marocane au folosit proprietatile acestei plante in tratamentele lor de infrumusetare.

Astazi uleiul de argan este foarte apreciat in intreaga lume pentru toate utilizarile sale in frumusete:

1. Tratament pentru par

Uleiul de argan este foarte utilizat pentru parul deteriorat, uscat sau deshidratat. Acesta ajuta la hidratarea parului si va ajuta sa aveti un par frumos, sanatos si hranit. Este un remediu bun pentru vara, atunci cand parul este mai deteriorat din cauza soarelui, apei de mare si a clorului din piscine.

Aplicati-l pe toata lungimea parului, masand bine cu degetele. Apoi, acoperiti parul intr-un prosop timp de cincisprezece minute, dupa care se spala parul ca de obicei. Repetati acest proces de doua ori pe saptamana, pana cand parul devine frumos si sanatos.

2. Tratamentul pentru unghii

Aveti unghii fragile? Acestea se rup cu usurinta? Atunci problema este rezolvata cu ulei de argan. Puteti face diverse masti, cu ulei de argan, sa sa lasati unghiile la inmuiat in ulei, ori sa il aplicati cald pe unghii. Uleiul va hrani unghiile si va oferi stralucire. Apoi spalati-va pe maini. Repetati procesul o data sau de doua ori pe saptamana.

3. Ingrijirea corpului

Uleiul de argan va oferi umiditate si moliciune corpului, si de asemenea, va ajuta la hranirea pielii si o va face sa arate radianta. Puteti folosi uleiul atat pe corp cat si pe fata.

Continuarea pe Bewoman.ro

     
Tag-uri: tratament, ulei, argan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii