ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2015, ora 12:39

Tratament natural pe baza de hrean pentru detoxifierea ficatului si slabit

Articol de Cristian Amariei
Daca vrei sa urmezi o cura de detoxifiere si sa slabesti cateva kilograme rapid, azi iti propunem un tratament natural, simplu de urmat si necostisitor.

Tratamentul pe baza de hrean, lamaie si miere, caci despre el este vorba, ajuta organismul sa scape de acumularile de toxine, stimuleaza digestia, dar si functiile bilei si pancreasului.

Datorita antioxidantilor puternici care se gasesc atat in miere, cat si în lamaie, aceasta cura are rol protector si împotriva cancerului. si daca tinem cont de faptul ca hreanul are proprietati antibiotice, cu ajutorul acestul mix se pot trata chiar si o serie de infectii, precum cele urinare, dar se poate scapa rapid si de raceala.

Nu in ultimul rand, acest tratament elimina excesul de apa din organism, lucru care duce automat la o scadere rapida în greutate.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o radacina de hrean data pe razatoarea mica, cu sucul de la o lamaie si 5 linguri de miere. Se iau cate doua lingurite pe zi, la fiecare masa, iar rezultatele incep sa se vada dupa prima luna de tratament. Mixul se poate pastra fara probleme la frigider.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: detoxifiere, slabit, hrean
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii