A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662234.0598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Tratament de infrumusetare cu rumegus, o nebunie japoneza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2013, ora 10:11

Tratament de infrumusetare cu rumegus, o nebunie japoneza

Articol de Madalina Irimia

Uitati de cremele scumpe, Botox sau alte tratamente costisitoare, impachetarile cu rumegus fac minuni pielii.

De-a lungul timpului, femeile (si nu numai) au incercat toate metodele posibile si imposibile pentru a avea un ten curat si luminos, o piele fina ca de bebelus, si un organism sanatos.

Japonezii se pare ca au descoperit un tratament care face minuni in ce priveste frumusetea - rumegusul fermentat.

Cu siguranta ca ati avut ocazia sa vedeti cum arata sau sa-i simtiti textura.

Tehnica s-a raspandit rapid in saloanele de infrumusetare din Japonia. Sunt necesare intre 15 si 20 de minute de tratament pentru a te simti... altfel.

Rumegusul este folosit ca tratament de peste 70 de ani de zile, insa a capatat o mai mare importanta in zilele de azi cand este considerat cu adevarat miraculos.

Astfel, in camere special amenajate exista cazi de lemn, de o persoana sau mai multe, in care este pus rumegusul uscat. Acesta provine de la copacii din Yoshino Cypress din Nara, care au un proces unic de fermentatie. Enzimele din fructe si flori sunt adaugate produsului de lemn, iar fermentatia are loc la temperaturi de 70-80 de grade Celsius, fara a fi folosita incalzirea artificiala.

Clientii stau in cazile amenajate, in rumegus, si sunt acoperiti cu acest produs care are efect de incalzire asupra corpului, aducand temperatura pana la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de sedinta transpiri ca si cum ai fi alergat doua ore la maraton.

Tratamentul cu rumegus fermentat este recomandat celor care sufera de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, imbunatateste circulatia si metabolismul, dar ajuta si la cresterea imunitatii. 15 minute de tratament costa 70 de dolari, asta in cazul in care ajungeti in Japonia si aveti de gand sa incercati ceva nou.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: tratament, rumegus, piele
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii