A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758378.9475.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Transformarea la care nici ea nu se astepta. Vezi cum a slabit o britanica 72 de kg
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2014, ora 09:05

Transformarea la care nici ea nu se astepta. Vezi cum a slabit o britanica 72 de kg

Articol de Madalina Irimia

O femeie din Marea Britanie a reusit o adevarata performanta intr-un an de zile, motivata fiind de dorinta de a arata cat mai bine in ziua nuntii.

Julia Kozerski (28 de ani) a realizat un documentar despre maniera in care a reusit sa slabeasca 72 de kg intr-un an de zile. Aproape zi de zi, aceasta s-a fotografiat in diferite cabine de proba, proband mai multe obiecte vestimentare pentru a demonstra cat de mult a slabit.

Initiativa a avut legatura si cu proiectul pe care aceasta l-a avut de facut pentru obtinerea unui atesat la Milwaukee Institute of Art & Design.

De la rochii lungi si largi la cele scurte si multate, de la papuci la pantofi cu tocuri, Julia s-a fotografiat in 200 de tinute diferite. "Cand am inceput nu am realizat ca o sa slabesc atat de mult. Am vrut sa-mi schimb viata asa ca am renuntat sa mai mananc alimente nocive si am facut sport", a marturisit tanara.

"La fotografii nu am avut curajul sa ma uit pana nu am slabit. Cand am inceput acest proiect nu imi doream sa-l impartasesc cu nimeni, dar lumea a devenit din ce in ce mai curioasa asa ca am decis sa fac acest pas", a explicat Julia Kozerski.

Sursa: perfecte.ro

     
Tag-uri: femeie, greutate, slabit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii