A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631655.9012.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Transformarea dramatica a uneia dintre cele mai frumoase artiste din Rusia dupa ce a fost diagnosticata cu cancer
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2014, ora 10:49

Transformarea dramatica a uneia dintre cele mai frumoase artiste din Rusia dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

Articol de Madalina Irimia

Interpreta, potrivit presei de la Moscova, ar fi incercat sa se trazeze in cele mai bune spitale din Rusia, dar niciun doctor nu i-a dat garantie ca operatia se va solda cu succes, scrie perfecte.md.

Familia ei a decis sa o duca la unul dintre cele mai bune centre specializate din lume, Memorial Sloan-Kettering. Medicii de acolo i-au prescris un tratament pentru urmatoarele 12 luni, dupa care vor face un nou pronostic.

Centrul a fost creat acum 130 de ani, avand o reputatie mondiala. Doctorul din Moscova Grigorii Ruban, care a facut un stagiu la acel centru, a povestit pentru ziarul “Express-Gazeta” despre activitatea Memorialui Sloan-Kettering, comparand institutia cu clinica din serialul House. “In centru sunt create 16 echipe specializate in diferite forme de cancer. Pacientii nu sunt diagnosticati de fiecare medic in parte, dar se creaza un consiliu care apreciaza starea pacientului din toate punctele de vedere.”

Pe 30 ianuarie Russfond a transmis in contul spitalului din New-York 135 de mii de dolari. Potrivit starhit.ru, medicul care are grija de Janna Friske a declarat ca tratamentul propus pentru ea va dura 12 luni, dupa care se va vedea cum vor proceda.

Despre boala Jannei Friske s-a aflat pe 15 ianuarie, cand heat.ru a publicat un video cu interpreta bolnava. Nimeni insa nu a crezut acest lucru. Totusi, mai tarziu sotul Jannei a recunoscut ca ea sufera de cancer pe creier si ca are nevoie de ajutor.

     
Tag-uri: artista, Rusia, cancer
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii