ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
22-05-2012, ora 15:39

Transfer surpriza: Chivu, la Galatasaray!

Articol de Cristian Amariei

Cristi Chivu e la un pas de a semna cu Galatasaray Istanbul. Impresarul fundasului roman, Giovani Becali, a dezvaluit marti ca oferta gruparii turce e interesanta si sunt mari sanse ca mutarea sa se realizeze.

"Chivu e un jucator de care Galatasaray e foarte interesata. Maine (miercuri - n.red.) avem o intalnire cu Fatih Terim (antrenorul lui Galatasaray - n.red.). Nu pot sa va spun mai multe detalii, dar va pot dezvalui ca Hagi si Popescu i-au dat referinte bune despre Galatasaray lui Chivu, care e tentat de o mutare la Istanbul", a declarat Giovani Becali pentru presa din Italia.

"Chivu e un jucator liber la momentul acesta. Vrem un contract pe trei ani, dar nu va pot spune mai mult deocamdata", a mai precizat impresarul roman.

In sezonul tocmai incheiat, Galatasaray a castigat titlul in Turcia si va participa in sezonul viitor al Ligii Campionilor.

Contractul lui Cristi Chivu cu Inter expira pe 30 iunie 2012. Gruparea italiana i-a propus prelungirea contractului, insa fundasul roman n-a fost multumit de termenii noului angajament.

Cristi Chivu (31 de ani) a jucat timp de cinci sezoane la Inter.

Pe langa Galatasaray, de Chivu mai sunt interesate Real Madrid, Getafe, Napoli si Valencia.

Sursa: ziare.com

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii