ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-10-2012, ora 15:54

„Traieste sanatos” -Gustari si degustari din bunatatile toamnei

Articol de Madalina Irimia

Miercuri, 3 octombrie, incepand cu ora 18, Magazinul Diverta din Moldova Mall Iasi va gazdui un eveniment dedicat tuturor celor care isi doresc un stil de viata sanatos.

Impreuna cu invitatii Clubului Diverta, Irina Dolhascu (Via Naturalia), food-bloggerul Alice Ciobanu (http://alice-albinutza.blogspot.ro/) si aromaterapeutul Corneliu Chaumont (Scoala de Aromaterapie „Avicenna”) vom discuta despre principiile unei vieti sanatoase si despre beneficiile unei alimentatii naturale. La final, vom degusta cateva bunatati din Cosul Albinutei, pregatite de Alice Ciobanu.

In ultimii ani, incidenta bolilor cardio-vasculare si a celor de nutritie a crescut foarte mult, lucru semnalat inclusiv de Organizatia Mondiala a Sanatatii. „Ca urmare, este nevoie sa ne schimbam obiceiurile de viata, sa adaptam un stil sanatos, bazat pe alimente bio si pe tratamente cat mai naturale”, a atras atentia Cornelia Decu Chaumont.

Despre beneficiile produselor bio va vorbi dna Irina Dolhascu, iar Cornelia Decu Chaumont va prezenta aplicatiile aromaterapiei inclusiv in gastronomie. Alice Ciobanu, un food-blogger foarte cunoscut, ne va invita in camarile sale si va vorbi despre pasiunea ei pentru arta culinara.

La discutii sunt invitati toti cei care doresc sa isi schimbe stilul de viata, toti cei care au adoptat curentul bio si toti cei carora le plac bucatele romanesti gatite cu pricepere si dragoste.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii