A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830349.4291.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu vrea sa scape de eticheta de penal. Fostul presedinte si-a facut public cazierul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-11-2016, ora 10:39

Traian Basescu vrea sa scape de eticheta de penal. Fostul presedinte si-a facut public cazierul

Articol de Cristian Amariei
Traian Basescu si-a scos astazi cazierul ca sa demonstreze ca nu este urmarit penal in niciun dosar. Potrivit documentului, fostul presedinte nu are nicio condamnare si nici calitatea de inculpat in vreun dosar.

"Vad ca multi propagandisti mincinosi ma includ in categoria “politicienilor penali”. Ii dezamagesc, prezentandu-le adeverinta cazier, din data de 1 noiembrie 2016, din care rezulta: ca nu am nicio condamnare si nu am calitate de inculpat in niciun dosar. Va rog, nu confundati hartuiala publica la adresa mea cu realitatea juridica", a scris Traian Basescu pe Facebook.

"Am spus ca daca tot am un cazier curat, iar in Romania e la moda expresia legata de penali, va pot spune ca acel cazier arata doua lucruri, ca n-am avut niciodata o condamnare, deci nu-mi merit titlu de penal si nu sunt inculpat in niciun dosar pentru ca in momentul in care esti inculpat se trece la cazier", a punctat fostul presedinte la Romania TV.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii