A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664616.2319.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu, vizat de un nou dosar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-01-2016, ora 13:03

Traian Basescu, vizat de un nou dosar

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu este vizat de un nou dosar. Fostul presedinte al Romaniei a fost citat intr-un proces deschis de o companie din Targu Mures, pentru abuz in serviciu. Alaturi de Basescu, in instanta au mai fost chemati presedintele CEC Bank, primarul din Targu Mures, dar si trei judecatori si mai multi avocati, informeaza Romania TV.

Traian Basescu trebuie sa se prezinte in instanta la inceputul saptamanii la Curtea de Apel din Targu Mures. Acesta sustine ca nu stie care este obiectul acestui nou dosar. Alaturi de el, alte zece persoane sunt citate. Printre aceste se numara primarul din Targu Mures dar si mai multi avocati si judecatori.

Se pare ca este vorba despre o plangere facuta de o companie impotriva unei solutii data de DNA de neincepere a urmaririi penale intr-un caz de abuz in serviciu.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la Romania TV ca in cei 12 ani, pe numele sau au fost deschise 57 de dosare, dintre care 49 au fost deja clasate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii