A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661746.7356.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu rade de Iohannis. ”Nu ma bate nici la fizica. Sa nu se lase papusarit”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-02-2016, ora 08:57

Traian Basescu rade de Iohannis. ”Nu ma bate nici la fizica. Sa nu se lase papusarit”

Articol de Madalina Irimia
Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, duminica seara, la Romania TV, despre pozitia actualului sef de stat in scandalul Antenelor si a prezentat o caricatura primita de la un artist in care Klaus Iohannis apare drept o marioneta manevrata de Dan Voiculescu.
"Klaus Iohannis ar trebui sa nu se teama de vorbe. Eu nu ma tem. Dar acuma, fie vorba intre noi, ca si comandant de nava am trecut prin foc, prin zona de razboi, prin furtuna, cu val de 16 metri care se prabusea pe nava. Ma mai sperii de niste vorbe? Aveti atatia profesori care vin in studio... Credeti ca e vreunul dintre ei care azi ma bate la trigonometrie sferica? Era painea mea, cu asta traiam. De asta tinea meseria mea. Iohannis ma tem ca nu ma bate nici la fizica pentru ca eu pot sa explic de ce o nava din otel nu se scufunda. Nu stiu daca el poate", a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte a prezentat o caricatura pe care a postat-o si pe Facebook, in care Klaus Iohannis apare drept o marioneta manevrata de Dan Voiculescu: "Un domn de la Timisoara, face caricaturi de mare succes. Poza a fost o gluma. Mesajul este sa nu se lase papusarit de Voiculescu".
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii