A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664677.3378.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu gratiaza o mama a cinci copii, condamnata pentru furt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 13:04

Traian Basescu gratiaza o mama a cinci copii, condamnata pentru furt

Articol de Cristian Amariei

Presedintele Basescu a decis sa gratieze o mama a cinci copii, condamnata pentru furt calificat. Este prima gratiere acordata in cel de-al doilea mandat al sau, scrie realitatea.net.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat marti, 3 iunie a.c., Decretul de gratiere a doamnei Angela Lican pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 2 ani si 6 luni de inchisoare aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Decizia domnului presedinte Traian Basescu are la baza motive umanitare. Doamna Angela Lican este mama a cinci copii, cel de al saselea decedand la varsta de 5 luni, in timpul in care dumneaei era incarcerata. Niciunul din copii nu merge la scoala, iar familia are o situatie materiala precara, singurele venituri fiind alocatiile copiilor si ajutorul social. In prezent, doamna Angela Lican se afla in executarea pedepsei, fiind incarcerata la Penitenciarul de Femei „Targsor” (Targsorul Nou, judetul Prahova)", se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Foto: luju.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii