A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681795.2184.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu dezvaluie motivele fuzionarii cu UNPR. „Ne pregatim pentru ce-i mai rau - un guvern de uniune nationala”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
14-07-2016, ora 08:48

Traian Basescu dezvaluie motivele fuzionarii cu UNPR. „Ne pregatim pentru ce-i mai rau - un guvern de uniune nationala”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele PMP, Traian Basescu, a dezvaluit la Romania TV motivele care au dus la fuziunea prin absorbtie cu UNPR, formatiunea lansata de Gabriel Oprea.

"Avem impreuna cu UNPR 2.518 de consilieri locali. De asemenea, avem 51 de consilieri judeteni, fiind prima conditie pentru a deveni partid subventionat de la stat, si mai avem si 138 de viceprimari. UNPR are o infrastructura exceptionala. Are o zestre importanta, avand parlamentari din PPDD", a declarat Traian Basescu la Romania TV.

Traian Basescu a punctat ca PMP va constitui grup parlamentar, fapt ce va permite ca la alegerile parlamentare formatiunea sa poata trimite reprezentanti in sectiile de votare. "Au fost 1,2 milioane de voturi anulate, iar cele mai multe dintre ele au fost cu doua stampile pe ele, voturile anulate au fost fost de la partidele care nu au avut reprezentanti", a dezvaluit succint Basescu motivele pentru care a decis fuziunea cu UNPR.

Ne-a costat foarte mult ca nu am avut oameni experimentati

"Noi am defilat cu ideea ca 85% din membrii PMP sunt noi, insa ne-a costat foarte mult faptul ca am avut candidati fara experienta si am depus liste doar in jumatate din cele 3.200 de localitati. UNPR vine cu un aport de experienta. Sunt oameni care au exercitiul politic. Am experimentat varianta oamenilor fara experienta in candidaturi. Desi am avut candidati extraordinari acestia au facut scoruri de 1-2 la suta. Electoratul a refuzat sa acorde votul oamenilor necunoscuti".

Despre un posibil atac al DNA

"Este posibil orice, insa vreau sa va asigur un lucru: Nu exista ceva in viata mea de care sa am constiinta ca am facut ceva ilegal. Nu pot deveni o tinta reala".

Nu mai ma vad nicaieri

Traian Basescu nu a respins ideea unei candidaturi pentru un post in Parlament, dar obiectivul sau este de a transfera experienta sa catre PMP.

"Aceasta fuziune dintre PMP si UNPR este un semnal ca ne pregatim pentru ce-i mai rau. Ne pregatim pentru un guvern de uniunea nationala. Daca PSD se preda si PNL vine si el la guvernare va trebui sa existe si opozitie. Ne pregatim si de opozitie".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii