A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681588.0116.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu, despre revolta din penitenciare: „Mi se pare o miscare controlata, stimulata de Raluca Pruna”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-07-2016, ora 11:22

Traian Basescu, despre revolta din penitenciare: „Mi se pare o miscare controlata, stimulata de Raluca Pruna”

Articol de Cristian Amariei
Liderul PMP Traian Basescu a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca revolta din mai multe penitenciare din tara i se pare o „miscare controlata”, stimulata de declaratiile ministrului Raluca Pruna privind amnistia si gratierea, ca solutie la amenzile mari ale CEDO pentru conditiile din inchisori relateaza News.ro.

„Dansa, cand a facut aceasta declaratie, a stimulat reactia din inchisori. Din pacate, nu cred ca a fost reactia celor care trebuie, pentru ca niciodata amnistia nu ii va viza pe cei care au ucis, pe cei care au facut trafic de persoane, sau au talharit sau au violat”, a spus Traian Basescu.

Potrivit lui Traian Basescu, „campionii urcarii pe puscarii au fost din aceasta categorie".

„Domnul Voiculescu dadea la rindea pe undeva”, a adaugat presedintele PMP.

De asemenea, Traian Basescu a mai afirmat ca, potrivit standardelor din Europa, puscaria trebuie sa fie un loc unde il corectezi pe om.

„Se fac exagerari, bagi criminali la un loc cu un guler alb, si nu e aceeasi categorie de reeducare”, a mentionat el. Traian Basescu a mai afirmat ca sistemul penitenciar are nevoie de refoma, de imbunatatirea conditiilor,

Intrebat despre conditiile din inchisoarea unde se afla fratele sau, Traian Basescu a spus ca nu doreste sa spuna nimic, pentru a nu deveni un „catalizator”.

„Este un om care stie legea si stie ca nu sunt respectate. Nu o sa aflati daca l-am vizitat sau il vizitez. Nu vreau sa fac un spectacol din vizita mea la fratele meu”, a spus Basescu, despre situatia fratelui lui.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii