A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830141.1191.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu, despre cotele obligatorii de refugiati: „Este procesul de ISLAMIZARE a Europei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2015, ora 13:02

Traian Basescu, despre cotele obligatorii de refugiati: „Este procesul de ISLAMIZARE a Europei”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in contextul in care UE a aprobat cotele obligatorii de imigranti la Consiliul JAI, ca Romania a facut doua greseli: ca a acceptat in luna iunie sistemul cotelor si ca ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a mers la Consiliul JAI, fara sa aiba argumentul unei decizii a Parlamentului de la Bucuresti in ceea ce priveste problema refugiatilor.

"Romania a gresit in doua faze. Unu, in momentul cand a acceptat cotele, dupa evaluarea cu 40.000. A acceptat principiul in Consiliul European din iunie. Doi, l-a lasat pe Gabriel Oprea dezarmat. in spatele lui trebuia sa fie o decizie a Parlamentului, ceea ce i-ar fi permis ca ceara, dupa votul de azi (marti - n.r.) din JAI, anexarea unei minute la decizia JAI-ului. Aici avea argumentul suprem al Constitutiei. Romania avea argumente daca se batea. Din pacate, Oprea a fost lasat la voia votului, iar maine subiectul votului nu figureaza pe agenda Consiliului European. Iar Romania nu a anexat o nota in care macar sa spuna ca are articolul 3, aliniatul 4 din Constitutie. Nu cred ca o pozitie ferma a Romaniei ar mai fi fost posibila dupa ce s-a luat plasa din iunie, cand s-a acceptat cota de 1.783. Singura replica care ii mai ramanea lui Oprea era sa se apere cu Constitutia, pe de o parte, si era extrem de importanta o hotarare a Parlamentului Romaniei”, a explicat Traian Basescu la B1 TV.

Fostul sef al statului a mai precizat ca la Consiliul JAI ar fi trebuit sa participe si premierul Victor Ponta, pentru ca "Romania trebuia sa aiba o pozitie ca piatra".

Traian Basescu a avertizat, in acest context, ca asistam la procesul de islamizare a Europei. "7.000 reprezinta inceputul. Este cota de anul acesta, pentru ca este inadmisibil, la nivelul UE sa fortezi cotele, iar pe de alta parte sa nu spui care e strategia sa stopam fenomenul. Este procesul de islamizare a Europei, ne place sau nu ne place. Ii iubesc pe isalmici, dar pentru mine Europa este crestina. Acesti oameni construiesc propriile lor reguli in interiorul statelor", a mai spus fostul presedinte.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii