A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673059.3662.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu, despre Victor Ponta: „Cea mai mare greseala a fostului premier, razboiul cu mine”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-01-2016, ora 10:53

Traian Basescu, despre Victor Ponta: „Cea mai mare greseala a fostului premier, razboiul cu mine”

Articol de Cristian Amariei
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, ca Victor Ponta putea sa castige alegerile prezidentiale din 2014 daca nu ducea un "razboi impotriva lui".

"Ponta a fost cu Dragnea si Crin Antonescu si aveam pregatit acel acord de colaborare institutionala. in cazul in care nu-l semna, il desemnam pe Dragnea premier", a spus Basescu, despre momentul desemnarii lui Ponta ca premier.

Fostul presedinte a precizat ca Victor Ponta avea sanse sa castige prezidentialele daca "isi vedea in mod decent de functia de prim ministru".

"Prima dezbatere despre doctorat – plagiat a fost lansata de la Cotroceni. Victor Ponta daca alegea sa isi vada in mod decent de functia de prim ministru avea sanse sa iasa presedinte. A intrat in cursa dupa doi ani de razboi cu mine. Marea lui problema a fost ca USL l-a desemnat prim-ministru. El avea in spate lovitura de stat din 2012. El si-a cautat deplasari in Orientul Mijlociu, China, pentru ca in Europa nu-l primea nimeni", a spus fostul presedinte la emisiunea "Nasul".

Fostul premier Victor Ponta reactionase dur, luni, dupa declaratiile lui Traian Basescu, in care sustinea ca i-a propus liderului comunist Vladimir Voronin unirea Romaniei cu Republica Moldova. Ponta a aratat ca Basescu spune "multe prostii" si a precizat ca ascensiunea Miscarii Populare si a lui Basescu pe scena politica reprezinta "un cancer" pentru Romania.

"Parca Romania era a lui! Domnul Basescu spune enorm de multe prostii, niste enormitati, ca sa fie in atentia presei. Romania nu este Uniunea Sovietica, nu se duce sa ia Moldova cu forta. Cu investitii, cu sprijinirea unor partide politice proeuropene, cu asta apropii Moldova. Nu ca te duci, tu, si faci asa, bei un pahar sau o sticla, si ii propui lui Voronin sa fie presedintele Romaniei. E o chestie total neserioasa", a declarat Victor Ponta, la DC NEWS.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii