A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818207.9686.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Traian Basescu despre Laura Kovesi si Livia Stanciu: „Se baga cu picioarele peste politic”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-06-2016, ora 11:46

Traian Basescu despre Laura Kovesi si Livia Stanciu: „Se baga cu picioarele peste politic”

Articol de Madalina Irimia
Traian Basescu le-a atacat miercuri, pe presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), Livia Stanciu, si pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, cu privire la la declaratiile lor publice din ultima vreme. Livia Stanciu a criticat alegerea unor primari care au probleme cu justitia.

Traian Basescu a afirmat, intr-o emisiune la postul de televiziune Romania TV, ca presedintele ICCJ a incalcat principiul prezumtiei de nevinovatiei in momentul in care a declarat public ca nu este un lucru normal ca primarii care au probleme cu justitia sa fie realesi.

Basescu a spus ca "liderii justitiei isi permit prea mult", spunand despre presedintele ICCJ si despre procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie ca "se baga cu picioarele peste politic".

"Sunt doua doamne care se baga cu picioarele peste politic. Fie ca este vorba de doamna Codruta Kovesi, fie ca vorbim de doamna Stanciu. In ultima vreme au devenit politicieni. Totusi, la interventia doamnei Stanciu trebuie facuta o observatie. Dansa nu are dreptul, daca isi respecta meseria, daca se respecta pe domnia sa, sa spuna vreodata in viata dansei ca nu trebuie respectata prezumtia de nevinovatie pentru cineva. Nu are dreptul", a afirmat fostul sef al statului.

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat marti ca realegerea in functii a unor primari care au probleme cu justitia nu este un lucru normal.

"Mie nu mi se pare o normalitate sa fie votati astfel de oameni, chiar daca opereaza prezumtia de nevinovatie in ceea ce ii priveste, pana la momentul pronuntarii unei hotarari de condamnare. (...) stiti foarte bine care a fost punctul meu de vedere in ceea ce ii priveste si pe cei condamnati la pedeapsa cu suspendare conditionata, cum era inainte, sau suspendare sub supraveghere. Imi mentin acelasi punct de vedere", a spus Livia Stanciu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii